29 June, 2007

urasc sa merg la scoala...

Nu stiu de ce, dar de o vreme incoace trezitul de dimineata imi provoaca un sentiment de ura intens la adresa institutiei invatamatului romanesc. Sunt sigur ca si printre voi sunt destui care au simtit si anul acest lucru, sau altii care urasc deja alte institutii care ii fac sa se trezeasca devreme.
Azi sacrificiul suprem ultimul examen si apoi intru in vacanta de vara. SOMN.

Buna dimineata oameni, se anunta o noua zi caniculara si eu o sa`mi iau examenu la matematici speciale ... sper.

28 June, 2007

Anunt Cuba =))

Presedintele Cubei a anuntat ca tara sa nu v`a participa la urmatoarele Jocuri Olimpice de vara. El a declarat :"oricine putea sa alerge, sa sara sau sa inoate a parasit deja tara".

ROFL :))

Accident in Turul Romaniei la cilism se sfarseste tragic

Razvan Juganaru participant la "Turul Romaniei" a intrat cu bicileta sa de competitie in timpul unei probe intr`un batranel care asista la desfasurarea concursului. Se pare ca in urma ranilor grave barbatul in varsta de aproximativ 60 de ani murit pe spatu de spital.

Ciclistul roman insa se pare ca va scapa fara nici un fel de rapundere penala sau contraventionala. Nu stiu sigur ce sa mai cred dar lucrul asta mie mi se pare normal. Daca stai sa te gandesti tanarul cilist nu a luat spectatorii la vanatoare cu tinta de a lovi pe care apuca, iar cum batranelul era mai incet la fuga l`a ales pe el. Mi s`ar parea dea dreptul hilar sa fie acuzat de omor prin imprudenta chiar deoarece la astfel de competitii riscurile sunt mari si obligatia organizatorilor e sa faca cunoscute aceste riscuri spectatorilor. Ganaditiva la o etapa din competitia de de raliuri si faceti corelatia... insa concluzia privind acest nefericit acident o trage fiecare dintre noi :(

iPhone ... everybody GET ONE!

Apple Computer a prezentat marti 26 iunie, noul iPhone care combina functiile unui iPod cu cele ale unui telefon mobil, nu are de o tastatura, asa cum ne-am astepta de la un telefon mobil obisnuit, ci dispune de un touchscreen de 3,5 inch. WOW.
Din cate am vazut online micul calculator se misca foarte bine.. chiar prea bine. Face de toate de la mesagerie instant,mail,vizionare filme, pana la sistemul GPS incorporat sau alte functii pe care momentan nici eu nu le stiu. Eu chiar vreau unul. Se ofera cineva? ... Ma gandeam eu :P anyway take a look   LINK ...

chinezu primul la toate. :D

Daca in trecut chinezii au avut Marele Zid Chinezesc (vizibil din spatiu :P) acuma baietii lui Mao Tse s`au gandit sa mai dea lovitura cu inca o constructie mareata : Marele Pod Chinezesc.


Inginerii chinezi au terminat constructia celui mai mare pod peste mare din lume, care masoara 36 de kilometri si are sase benzi. Autostrada soarelui?? nu prea cred :P

Super tari baietii astia.

Cleaning out my closet..


fac si eu ca si Eminem.. imi iau bagaju si ma car :P

vine vacantata si pentru sudentu roman.. deci e momentul sa ma car si eu catre casa :D


IBM tot pe val.

IBM nu`si desminte reputatia si a lovit din nou lumea IT cu lansarea unui nou super computer BlueGene/P.
Acesta este cel mai puternic la ora actuala in lume si nu are numai 294921 preocesore interconectate prin fibra optica. Viteza acestui calculator poate ajunge pana la 3000 de trilioane de operatiuni pe secunda (oO). Mi`ar place si mie unu acasa.. sa ocupe tot etaju :)) .. si de suparare m`as juca numai Solitaire pe el :P

romanu tot roman ...

Care ati luat bai batu` ??


27 June, 2007

Haker roman .. loveste Nasa.. pentru ca romanu "poate" =))

Nu stiu sigur catre atacuri asupra serverelor Nasa au fost pana in prezent, si mai mult nu pot sa va precizez cate au avut succes, dar se pare ca un loveste din nou :D .
Victor Faur este numele celui care acum in minutul asta ma ace sa ma simt mandru ca sunt roman. Se pare ca el a reusit sa provoace stricaciuni serverelor Nasa+ Departamentului de Energie S.U.A. in valoare de aproximativ 100.000 USD in doar cateva minute.

Victoras  al nostru este retinut si judecat acum de catre autoritatile romane, martori fiin agenti NASA si ai departamentului de energie American :P 

Aflati mai multe pe : "EVZ

cuba libre...

Imi place sesiunea asta .. am timp sa vad o groaza de filme.. ultimulk vazut "Lost City" . Actorul principal Andy Garcia ... nu ma prea pricep la critica de film dar va garantez ca e un film care merita. bine inteles nu va ganditi la filme gen "Rambo" pentru ca nu e.. :D

Acu .. tre sa studiez.. se pare ca pe ultima suta de metri, ultimul examen la Matematici Speciale.. :(( .. si dupa VACANTA si pentru ass`u meu :P

Take care lads.. noapte buna Romania.

ce mai zic babele...

Trecand pe stranda in spatele a doua "tinere", octagenare probabil, am auzit o poanta buna.
Se pare ca vorbeau despre un prieten de`al lor trecut in lumea celor drepti, in fine citez: ".. si cum s`a dus el la 72 de ani.. saracu.. sa stii ca tigarile l`au omorat.." tare nu?
Sper sa mor si eu din cauza tigarilor tot pe la 70 de ani =))

Delia dosar penal?? =))

Se pare ca binecunoscuta blonda e pe punctul de a avea adaugat la palmares un dorsar penal pentru nerespectarea regulilor de circulatie. Mergand undeva la munte in excursie cu masina personala se pare ca a cam exagerat cu viteaza. Astfel organele de serviciu i`au luat permisul penru a treia oara tinere domnisoare care se pare ca sufera de boala vitezei :D.. dic asa prietena mi`as dori si eu :D.. ma intelegeti din astea la care le plac viteza, masinile .. iar va duce capul la prostii ... :))


Aflati mai multe in articolul din Gardianul.

buna dimineatza .. a new day .. same shhhh :P

Pentru a nu mai stiu cata oara mi`am petrecut noptea intr`un mod foarte placut. Si nu, nu va ganditi la prostii :D... m-am uitat toata noaptea la filme cu colegul de camera "de imprumut".. ieftin oricum :))
A vazut careva "Independence day"? super filmul .. l`am revazut asear` si sincer chiar dak a fost pentru a 5 data : A MERITAT!
Vreti sa va recomand un horror/thriller bun? White Noise II .. de mult nu am mai vazut un film de genul asta asa de bun .. fara baltzi de sange interminabile .. fara chestii scarboase care sa te faca sa arunci monitorul pe geam de la etaju 7.. just good, plain old HORROR..
Urmatorul, printre pauzele de tzigara si umplerea halbei de bere (cu Cola), a fost TMF Year MiX 2006 - i just love MUZIC.. daca esti un fan al muzicii (bune ma refer) acest video mix tre` sa`l vezi neaparat.

26 June, 2007

""Bucatele" din garfield...


Nu stiu ce parere aveti voi dar pe mine ma amuza cumplit benzile astea desenate

fraza zilei ...

"Surasul costa mai putin decat curentul electric... si lumineaza mai bine."


so smile people.. poate ne mai luminam si noi putin :D

pe linie sportiva .. HAI STEAUA !!

Schimbari peste schimbari in ghencea:P Hagi revine la Steaua; Oli pleaca la arabi
Peste acestea se pare ca atacantul Adrian Neaga a semnat luni un contract pe 3 ani cu FC Steaua Bucuresti.
Alta achizitie a clubului bucurestean o reprezinta nigerianul Emeghara (sa fie :D)
Pe banca tehnica pe langa noul antrenor Gica Hagi, Adrian Ilie a fost prezentat, vineri ca fiind noul manager sportiv al Stelei.
FORTA STEAUA ... hehehe nu m`am putut abţine.

tot pe caldura ... BAC 2007


Cunosc sentimentul, parca, de emotii amestecate cu o atmosfera literalmente incendiara. Incepand cu ziua de ieri liceenii de clasa a 12-a sustin probele orale. Prima la scadenta: Limba si Literatura Romana(damn .. i hated it so much... nu de alta dar eram profil real).

Trecand peste chestiile prin care am trecut eu la bac, hai sa le uram Multa Bafta bobocilor din toamana sutenteasca ce va sa vie, printre care in mod surprinzator se afla si sora mea :p --->

si totusi prea cald...


Inteleg ca sunt student si odata cu viatza de camin tre` sa invatz sa suport unele cherstii, dar daca e sa nu pot invatza ceva, acest lucru e sa nu pot suporta caldura.

Dupa o noapte mai mult sau mai putin dormita e ora 11 aproape si afar sunt peste 28 de grade la soare. Ma simt ca un pui din la ala la rotisor in caminu asta .. si vremea nu pare sa se racoreasca. Cred ca acum e momentul de mers la un strand ceva.

25 June, 2007

Volvo & prietenul meu "ieftin"

Undeva prin aprilie, prin 14 daca nu ma insel volvo a celebrat 80 de ani de la lansare brandului . Ca urmare a acestui eveniment producatorul de automobile nordic a lansat noile modele Volvo V70 si XC70.

In fine ideea acetui post nu este evenimentul in sine, dar faptul ca mie personal mi`ar place sa detin un volvo. Analizand siguranta, fiabilitatea si de ce nu look`ul grozav pe care il au masinile acestui produc
ator sunt sigur ca si voi il plasatzi undeva sus in topul marcilor de masini pe care ai vrea sa le detii.

Un prieten de
al meu ("ieftin") a dedicat doua versiuni de site noului model XC70:
Link1, Link2.

Acest vehicul e foarte interesant : 4x4, masina de lux si break. mai pe scurt SUV :P . merita sa aruncatzi o geana.

Why me?....

nu am vrut niciodata sa vorbesc cuiva despre ce se intampla in jurul meu, despre lumea in care fiecare ne straduim sa ne facem un loc asa mai "micut", dar folosind net`ul de multa vreme am ajuns la concluzia ca e momentul sa imi fac si eu un loc in care pot sa urlu cat ma tin plamanii despre lucrurile care ma deranjeaza, cele care imi plac, si bineintzeles despre orice alte tampenii de care ma lovesc.

si uite asa a aparut U Got 'sNap'ed.

P.s. : si da cel din imagine sunt eu ... Incantat.