31 July, 2007

Dukes of Hazard : The Begining

Pan la urma am ajuns sa vad cu totul alt film .. din influente externe. Dukes of Hazard : the Begining .

Nu ca filmul din 2005 ar fi fost foarte reusit dar celui de anul asta (continuarea, sau mai bine zis .. cum s`au intalnit Bo & Luke Duke) ii lipsesc cam multe. A devenit o comedie de duzina cu prea putin farmec. Sincer nu am ras la nici o faza din film, poate cate un zambet pierdut la vederea unei masini de politie izbite sau ceva in genu. Pe imdb are 4,4 io`i dau 3!
Big misstake am facut ca l`am vazut.. poate altora le`a placea.. mie nu.


Si acuma .. sa revin la Harry. :p

motiv de ras..

azi o sa ma uit la Harry Potter and the Order of the Pheonix. Review a`la sNap dupa :)). Si for fucks sake nu radeti!

poza noua la profil...

ca sa fie in ton cu culoarea blogului nu de alta .. si n plus imi place ce i`am facut bietei poze :)) wa` the hell.. se poarta negru.. oricand.

matza grasa.. strikes back.

CLICK the image to enlarge.

Se duce Bill.. ?

Se pare ca zvonurile se adeveresc : Bill Gates se pregateste sa predea stafeta

Enur ft. Natasha - Calabria 2007

Vreau si eu Superman...


Se prea poate ca in curand sa il imitam pe amicu` Kriptonian. Si sa ne luam zborul chiar pana pe orbita.


Pe mine sincer ma sperie costumu` asta .. vin extraterestii aha aha ... :))
Detalii pe LIBERTATEA Online.

Pauza de masa...


Ca sa va fac pofta si voua.

Huligani la noi..? mai repede fraieri..

Am citit niste comentarii interesante pe ProTv.ro la adresa miscarilor violente din meciurile din prima etapa.. Imi place foltbalul sustin o echipa si eu la radul meu dar nu cred ca in sport este loc pentru ceea ce se intampla la noi pe stadioane sau in preajma lor. Poate ca nu avem pedepse suficient de mari. Pentru luptele Jandarmi - Suporteri Dinamo de la meciul Dinamo - Buzau nu s`a dat decat o singura amenda si aia in valoare de 100 lei . oO ... tare nu?

Un tip comenta la adresa articolului de pe site`ul ProTv :
meciul danemarca-suedia

de ando (29 iulie)

In minutul 89 un suporter danez intra pe gazon si da sa loveasca arbitrul. Arbitrul incheie jocul pe loc, scorul de 3-3 se termina cu 3-0 in favoarea Suediei, suporteruæl este arestat si risca inchisoare de pana la 3 ani, iar Danemarca trebuie sa joace urmatoarele meciuri la cel putin 450km departare de Copenhaga. A fost la noi un caz similar acu de curand cand suporterul a lovit protarul advers. Asemanare: 3 tari din UE, diferenta: 2 civilizate si una iesita din eopca de piatra. Bravo Romania!!


(o mica corectie am si eu.. stelistul nu l`a lovit pe portarul strain.. )
No More Comments. Va las pe voi sa trageti concluziile.

A cazut YouTube ??

Ma trezesc pe la 8 dau sa intru pe blog .. si ce vad.. nu mai am filmuletele de pe YouTube.. ma gandesc..: "..pana mea ceva eroare de incarcare.." dau un refresh.. nimic .. aceasi problema..

Scriu in Google Youtube.. si intru pe primul link... rezultatul ... mai jos:



Later Edit: Problema remediata in cam juma de ora.. adica in timp ce eram la baie.

30 July, 2007

O zi ideala din viata mea?

Ma trezesc pe la 11 foarte perplexat de faptul ca desi noaptea trecuta m`am facut manga cu whiskey si energizante nu am nici pe dracu`. NO mahmureala hmm.. foarte ciudat poate am mancat ceva .. ma arunc in fata ogliznii, dai cu apa cu sapun ma privesc atent in olinda.. : sharp looking guy :P nu apuc bine sa reflectez asupra pectoralior aparuti peste noapte, caci aud soneria. Cin sa fie cin sa fie? my girl :P.. s`a gandit sa`mi faca o surpriza si treaca pe la mine ca sa`mi gateasca micul-dejun (spune ea ca a fost putin cam neatenta cu mine in ultima vreme) .. hmmm ochiuri cu sunca. Imi savurez micul dejun si ma hotarasc ca azi imi bag p*** in ea faculta(se intampla des si`n viata reala :p) si`mi fac program propriu. Reusesc cu greu sa`mi parasesc apartamentul si ajung in scara blocului. Prin posta nu gasesc nimic facturi nimic reclame.. doar un plic de la firma Razor in care sunt felicitat pentru castigarea unui sistem gamming professionals.
Pasind agale spre parcare observ cu stupoatre ca apartamentul manelistului de alaturi numai cat a luat foc. Nu`mi bat capu sa`mi amintesc numarul de la pompieri .. urc in M3`ul proaspat sosit din 'jermania' si ma hotaresc sa dau o tura pe bul`vard. Trafic ca`n varful muntelui, fara injuraturi in stanga si`n dreapta sau mers bara la bara. Asta da viata de oras. Ma opresc la cafeneaua din colt ma asez pe terasa iau ziarul de azi a aprind o tzigara chelnerul imi aduce ca de obicei un espreso. Presa ma informeaza ca dupa un sir de"n" victorii steaua a castigat Champions League.. acu imi aduc aminte de ce ma imbatase seara trecuta. La masa mea se opreste profu de mecanica care fara sa ma intrebe de ce lipsisem cu vreo 2 ore mai devreme la laboratorul lui, ma anunta ca rezultatele la examenele de semestrul trecut au fost eronate si fericitul de mine nu s`ia picat examenul, ba mai mult iau bursa.
Dupamiaza mi`o petrec cu linistit in parc cu skate`ul pe half-pipe`ul proaspat construit de primarie. Nu cad deloc ba chiar imi ies niste trick`uri a`la Tony Hawks .. Seara ma suna prietena sa ma anute sa nu care cumva sa dea dracu` sa nu fiu gata imbracat si gata de plecare la ora 9.. mergem la o petrecere. Clar conduce ea.. getin` wasted again.

Si acu sa ma trezesc la realitate cum zice si Trublu : "gata cu aberatiile" :P

Ora de Română =))

daca tot am avut azi chef de glume ...
Din capitolu hai sa ma trezesc sa dau lucrare va prezentam ====>>>>

Poema "Miorita" circula pe baza orala, adica nu a fost scrisa, din motive tehnice. In balada "Miorita" este vorba de trei ciobani care comploteaza impreuna sa-l omoare pe unul dintre ei. Ciobanul "Mioritei" a spus ca la cap sa-i puie diverse categorii de fluiere.
Mircea cel Mare, care prima data a fost batrin, sta la un discurs cu Baiazid. Acesta il primeste politicos, dar cu obraznicie, si-l face in tot felul, ca pe o albie de porci. Cind Baiazid il intreaba arogant "Tu esti Mircea?", domnitorul roman nu se pierde cu firea si ii raspunde la fix: "Da-mparate!"
Pina la urma Mircea cel Mare, desi batrin il va ingenunchia pe trufasul otoman cu citeva proverbe si zicatori bine plasate

Poetul îsi asteapta iubita ca împreuna sa cutremure o barca.
Ion Creanga s-a nascut între anii 1887-1889.

Ziua ideală a unui bărbat:

06:00 Trezirea.
06:15 Sex oral.
06:30 O lungă distracţie satisfăcătoare în WC cu ziarul sportiv.
07:00 Micul dejun: şniţel parizian şi ouă, cafea şi toast, pregătite şi servite de slugi goale şi blonde.
07:30 Soseşte limuzina.
07:45 Cîteva pahare de whisky în drum spre aeroport.
09:15 Zborul în avionul particular.
09:30 Limuzină cu şofer pînă la clubul de golf (sex oral pe timpul călătoriei).
09:45 Golf.
11:45 Prînz: fast food, 3 beri, sticlă Dom Perignon.
12:15 Fumatul trabucului.
12:30 Golf.
14:15 Limuzină înapoi pînă la aeroport (cîteva pahare de whisky).
14:15 Zborul spre Monte Carlo.
15:30 Plecarea la pescuit. Toate fetele de companie sînt goale.
17:00 Zborul acasă.
18:45 Relaxare la WC, duş, bărbierit.
19:00 Ştiri: Michael Jackson asasin

..sec..

Î: De ce fac oltenii mămăliga în tigaie?
R: Ca să încapă în diplomat.

Doi olteni in vacanta.La ora 3 dimineata,unul il trezeste pe celalalt:
-Marine!
-Ce?
-Deschide ochii si spune-mi ce vezi?
-Cerul.
-Si?
-Si Luna.
-Si?
-Si Carul Mare.
-Si?
-Si Carul Mic.
-Si?
-Si...Ioaneee!...astia ne-au furat cortu'.

din tampeniile mele...

Luna e sus pe cer de`o palma.. si acum numai la somn nu`mi sta capul... am un chef nebun sa iau masina si sa conduc toata noaptea ca un nebun. Vici, pasiuni .. un subiect tabu dar pe care nu pot sa nu`l ating mai ales ca asta`i blogu meu si pot spune ce vrea "pana" mea. Daca`i sare la creva smaltzu in urma opiniilor mele .. sa nu`l mai citeasca.
Revin la condus.. o da .. de mic copil am iubit masinile si viteza. Probabil ca imaginea unei Dacii Supernova (nu radeti) la 140 si ceva la ora in viteza a 5`a cu pedala la pamant imi da rush`ul ala de adrenalina pe care fiecare tanar tampitzel il cauta. Unii isi calmeaza nevoia asta jucandu`se Need For Speed sau uitand`u`se la un horror. Am trecut de faza cu jucatul undeva acu 3-4 ani iar la filmele horror am inceput sa rad in loc sa mai fiu speriat, cred ca sunt defect or something.
Asta e.. ce sa`i faci fiecare isi cauta un loc in care sa fie doar el.. inca care sa nu mai poarte mastile de zi cu zi. vine de la servicu/scoala schimba pe "masca" de familie. Insa cand faci ceva ce`ti place cu adevarat, privesti colectia de timbre/brichete/etc.. etc.., rasfoiesti paginile unui roman pe care`l devorezi din scoata in scoarta sau chiar calci pedala la maxim (copii nu faceti asta acasa), atunci esti doar tu si te simti linistit.. dar destul cu povetile .. ma duc sa fiu eu :)) .. mai vorbi maine .. aveti grija de voi si iubitziva mult =))

P.S. NU SUNT BEAT!!! =)) asa ma mai apuca pa mine din cand in cand.. acu am noroc ca am unde le pune .. ca de obicei toate tampeniile astea ramaneau aici sus in tartacutza mea :))

29 July, 2007

Trista fata a durerii..

Acum de cateva zile unei prietene bune de`a mea i`a murit tatal intr`un accident total stupid. Cata durere am putut sa vad in ochi ei azi nu cred ca am vazut niciodata. De fapt odata poate dar asta e o poveste pentru o alta data. Imi doream sa pot face ceva pentru ea desi stiam ca orice as fi facut era inutil. Nimic nu poate sa mai schimbe ce s`a intamplat. Partea trista e ca traim asa zi cu zi fara sa ne dam, de multe ori seama, cat de fragila e viata. Cat de usor ii putem pierde pe cei la care tinem. Azi sunt trist azi nu o sa mai scriu nimic. pe maine lume.

Grafitti is cul :P

Ca raspuns la "scara" lu` Marius, ceva asemanator:

Vazut din unghiul potrivit:


Vazut din partea opusa se vede cam asa :

28 July, 2007

'Miuziq'

Mare fan al muzici de club si al miscari dance, am 2 piese pentru voi care vara asta au cam facut treba buna prin cluburi :
Yves Larock - Rise Up (Original Mix)

Timbaland - The way i are

Saracia la romani ... foarte interesant.

Filmulet facut in parcarea Hotelului Rex din mamaia... (one hint 4 SLR`uri.. ). Ca sa vezi frate ce rau o duc romanii. [thnx Sylo pentru link]

and another moron hits the dust.. ROFL



asta cred ca e orb... or smth like that ... :|

Cea mai tare faza cu masina :)))

No freakin` comment.

Click, Click .. BOOM!

Apropo de nou lansat`ul film :P (si carte)

27 July, 2007

Mentos versus Diet Coke.. NOT GOOD!

cred ca ati auzit cu toti ceva poveste depre reactia adversa intre Cola si Mentos.. nuj daca e sau nu mai mult decat ceva legenda urbana dar experimentul de mai jos e interesant :P

cafeaua si tzigara de dimineata

Ca in fiecare zi ma trezesc cu suntetul alarmei mele de la telefon, injunrand in gand intentia pe care o avusesem de a ma trezi la ora asta, care acum mi se pare mult prea matinala.
Nu mai conteaza acum sunt in picioare si desi se pare ca nu mai am control bun asupra functiilor corpului ajung intrun final in baie. Aahh.. apa si sapun.. much better.. dar acum ca imi dau seama cat de cat pe unde calc intervine dorinta arzatoare de tigari. Toti cei care fumati de mai bine de un an stiu ca stiti la ce ma refer. Te arde pe furnal si trebuie neaparat sa fumezi una.

Ce sa`i faci ma subjug viciului caut cu exces de zel pachetul si in timp ce`mi torn o ceasca de cafea imi aprind tzigara pe deplin satisfacut ca mi`am indeplinit ritualul de dimineata.

Nu`ti place ce fac. Critica`ma dar asta`s eu.

when i see something nice ..

prietenul meu ieftin nu se dezminte si iar m`a lovit c`o lucrare in flash... super ideea si continutul:

LINK >>>

26 July, 2007

Cuvinte vulgare... haha

Shark attack... ;))


Be aware of shark attacks!!

Concert Julio... hmm.. nu mersi.

Tot respectul pentru Mister Iglesias.. dar prefer mp3`urile pirat concertului live. Sonorizarea de aseara de la concertul pe care l`a sustinut la bucuresti a fost sub orice critica. Alt minus al performerului este varsta. Nu zic sa nu cante, dar as prefera sa se limiteze la cantatu` in baie. pana mea .. e ca si cum ai vedea un burete pe scena. Ii inteleg pe melancolici si turneul probabil le`a creat o bucurie, dar pe mine m`a lasat complet rece. Ba dimpotriva am avut si`un moment de scarba la adresa mosului. O tanara domnisoara :D a urcat pe scena iar, mai putin tanarul artist, a sarutat`o cu foc-am crezut sincer ca o s`o`nghita pe biata fata. Mosule chill out.. romania, romania.. da nici chiar asa.

Mingiutza neagra pentru Mister Iglesias.

Totti + Romanca = Scandal =))

Dupa ce sexy-starul de origine romana din Italia Alexia Mell a declarat in exclusivitate pentru Libertatea ca a avut o relatie cu capitanul nationalei de fotbal a Italiei, Francesco Totti, informatia a cutremurat presa din Cizma, dar si familia fotbalistului.

Detalii pe : Libertatea Online.

Cel mai subtire telefon din lume, si in Romania

Terminalul face parte din gama Ultra II si este deja disponibil la partenerii autorizati Samsung, la un pret de aproximativ 950 de lei.

Desi are dimensiuni reduse, telefonul beneficiaza de servicii mobile multiple. Are o camera de 3,2 megapixeli ce permite inregistrarea video si autofocusul, ecran TFT (220x176 rezolutie), player audio, conexiune Bluetooth, iesire TV, mesaj SOS, editor de imagine avansat si librarie muzicala.

Mai multe informatii : LINK.

Pe caldura...

Pe caldura asta si taurii sar la piscina .. pai nu? .. tu nu ai face la fel?

25 July, 2007

Gaar.. Field

Click the image to enlarge.

Test de inteligenta... hehe .. destul de interesant :P

Sincer eu am facut doar 5 intrebari din totalul de 11 .. deci pot spune ca sunt cam R-Tard :))

Link test inteligenta : CLICK ME!!

Acu stim cine`i vinovat ca ne ingrasam :P

Un grup de cercetatori germani a descoperit gena care determina daca vom trece supli prin viata sau vom avea tendinte de ingrasare. Savantii au evidentiat o anomalie a unei gene, responsabila cu lipsa dorintei de a face activitate fizica si implicit de ingrasare.


Link catre articol.

Nici intrun caz nu sunt eu vinovat ca am cu vreo 30 de kilograme mai mult decat ar trebui... nuuuu nici vorba. Genele astea alea mele sunt proaste. (acu serios am in jur de 65 de kg :P ma zboara vantul :P)

Back Street Boys.. varianta asian :P

=)) Racoritoare

La tribunal un El si o Ea se cearta pentru custodia fiicei lor.
-Eu am adus-o pe lume cu durere, mie mi se cuvine custodia.
Judecatorul catre sot:
-Argumentul dumneavoastra care este?
Omul reflecteaza un moment, apoi zice calm:
-Domnule judecator, daca dumneavoastra bagati o moneda intr-un automat de racoritoare si iese o sticla de Pepsi, a cui e sticla, a masinii sau a dumneavoastra?

21 July, 2007

Garfield .. za fat cat :P

Judetul Alba pune mana pe brand`ul "Targul de Fete" de pe Muntele Gaina

Autoritatile din judetul Alba au inregistrat la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) traditionala sarbatoare populara 'Tirgul de Fete', organizata in fiecare vara pe Muntele Gaina. Presedintele Consiliului Judetean Alba, Ion Dumitrel, a declarat, ieri, ca manifestarea apartine judetului Alba si trebuia protejata ca brand.

Eu sincer .. nu ma prea zbat cu gandul ca al cui o fi evenimentu desi din mandrie putin pot sa fiu fericit. Atata timp cat se tine eu SUNT fericit.
Nu ai fost niciodata ? cred ca e momentul. Ne vedem acolo.. anul asta se anunta vreme frumoasa si lume multa. Anul asta incepe in 21 iulie.. adica azi :P

Tay Tay ne vedem peste vro 2 zile. Time to relax a bit... or to get wasted.

akcent cu gura inchisa.. fara playback.

Mai ieri, mai azi, in oraselul de pe langa care ma trag si eu s`au tinut zilele acestuia. Spectacol mare, bere mici, muzica populara la greu dar si ceva invitati. Printre trupele care au concertat in prima zi s`au numarat si neferictitii baieti de la Akcent. Zic nefericiti deoarece pe cand ne delectau cu al cincilea playback statia baietilor de la sunet si lumini a murit pur si simplu. No lights no sounds for the boys. Haha.. imi zic in cap.. chiar exista cineva acolo sus care ma iubeste. Si cum baietzi n`o prea au cu cantatu.. pauza totala vreau sa zic.. au parasit scena .. nu inainte ca unu din ei sa schimbe, binenteles, cateva vorbe cu una din "muzele" locale.

Bine ca fetele de 16 ani din zona inca mai strigau cat le tin plamanii "va iubim!!" si toate alea :P.. In afara de asta in prima zi Luna Amara a dat un show de zile mari, iar publicul a fost intretinut si de Semnal M, tot o trupa de rock. A .. sa nu uit tipa aia care tot se mai crede "Sexxy" si`a prezentat pe scena 3 maimutele dansatoare.

19 July, 2007

numaru ..666 ..

vizitatorul numarul 666 a castigat .... : respectul meu.
nu cred in toate povestile astea legate de diabolicul ascuns in spatele acestui numar .. dar coincidenta asta mi se pare comica :P

vara toropeala..

ma plangeam ca "looser`ul" acu vreo 2 luni ca e prea cald .. Haah.. acu e de plans taica. 37 de grade la umbra? prea mult dom`le ... pff tot ce vreau e gheatza si o umbrelutza pusa asa in dispret la coltu` bolului cu inghetata. plus vederea catre piscina..

frumoase vise. voi ce facetzi pe caldrile astea?

07 July, 2007

NASA a cheltuit 19 milioane dolari pe toalete

În spaţiu, un closet costă cât o vilă de lux pe Pământ. NASA a aprobat achiziţionarea, cu 19 milioane de dolari, a unui sistem de toalete produs în Rusia, ce urmează a fi instalat pe Staţia Spaţială Internaţională. Suma ar putea părea astronomică pentru o toaletă în spaţiu, însă oficialii NASA au explicat că noul sistem va avea capacitatea de a transfera urina într-un dispozitiv ce o va transforma în apă potabilă.

Ouaau... asta da closet. Sa stii ca tragi apa dupa 19 mil de dolari :D

Click.ro

Cat Produce Beckham?

440 milioane euro (in 4 ani)

În cei patru ani de contract pe care i-a avut cu Real Madrid, David Beckham a adus clubului spaniol peste 440 milioane de euro din activităţi publicitare, potrivit directorului de marketing al clubului, Jose Angel Sanchez.
Real Madrid a plătit pentru achiziţionarea mijlocaşului englez 36 de milioane de euro în 2003, la Manchester United şi, la un calcul simplu, se observă că Beckham i-a îmbogăţit pe "galactici" cu 100 milioane de euro pe an, ridicând cu peste 50 la sută vânzările de merchandising.

Rezultate BAC 2007

Pt a urmari rezultatele la BAC 2007 accesati linkul:
http://bacalaureat.edu.ro/2007/rapoarte/rezultate/alfabeticrt/

GEMENE: UNA ESTE NEGRESĂ, UNA BLONDĂ, CU OCHI ALBAŞTRI

S-au născut din aceeaşi mamă, la cinci minute una de cealaltă, însă gemenele britanice Millie şi Marcia Biggs, care tocmai şi-au celebrat prima zi de naştere, sunt departe de a fi identice: una este negresă, în timp ce cealaltă este albă, cu părul blond şi ochi albaştri.

Antena3.ro

Matza grasa .. episode ... bleah god knows :))

=))

Hehehe...

:D

Avril Lavigne este acuzata de plagiat

Cantareata Avril Lavigne este data în judecata de doi compozitori care pretind ca hitul acesteia, "Girlfriend", suna foarte asemanator cu una dintre piesele trupei din care au facut ei parte în anii '70, potrivit Reuters.

Detalii pe 9AM.ro

ce tie si cu vreme asta ...

Franta se lupta cu focul, la Londra zapada a acoperit strazile in mijlocul verii, iar China este sub ape.



Citeste mai mult : LINK>>>

recordul meu pe messenger ...

nu retin exact cat a fost .. dar prima ata cand mi`am bagat net acasa .. am stat la calculator undeva in jur de 27 de ore. :D

04 July, 2007

Nou record mondial: 4 zile de chat in continuu

Guatemalezul Norman Pérez a stabilit ieri la New York un nou record mondial la durata unei sesiuni de chat. Tanarul s-a conversat pe internet timp de 4 zile in continuu, reusind astfel sa intre in celebra Carte a Recordurilor Guinness.

Ce ziceti ? Cat rezistati pe Messenger ?

Citeste mai mult...

Stufstock revine in forta

Stufstock 5 - Greenfest se intoarce intre 16 si 19 august pe scena de la Marina Park din Vama Veche. Editia din acest an are mesajul: Ajunge! Se taie padurea ca-n codru. In orase, parcurile sunt decimate de betoane. Ingropam plajele in gunoaie. Toate acestea se intampla si din cauza noastra, pentru ca ne pasa prea putin. Ajunge!

Pe scena de la Marina Park vor canta peste 20 de trupe in premiera si 13 trupe din alte tari. Organizatorii au dedicat prima zi rock-ului mai dur, iar celelalte doua rock-ului alternativ. In premiera absoluta pentru festivalul din Vama Veche au fost invitate doua importante trupe rock din SUA: Bloodhound Gang si The Dandy Warhols.

Detalii : LINK

banc de la un prieten ..

Un vames la munca , aude vorbinduse intre colegii lui ca nevasta acestuia il inseala
Pleaca mai rapid de la munca cu o ora intr'o zi oarecare de munca , ajunge acasa
bate la usa care era incuiata , deschide , nevasta dormea
A2a zi la lucru vamesul intreaba un coleg mai prostovan :
-Ba ce se aude ca ma inseala nevastamea sau ce?
-vezi ba ca nevasta te inseala ma...
-Pai cum ma ca ieri am plecat mai repede cu o ora , dormea , mancarea era gatita , nu e suspect
-credema ma , nevasta te inseala
Bun , auzind acestea intr'o zi vamesul pleace de la munca mai devreme cu vreo 4 ore
Ajunge acasa , bate la usa care era incuiata , baga cheia... era cheia pe dinauntru in usa
Nevasta fiind cu amantul in fapt il intreaba :
-Ba unde sa te bag , in baie , sub pat sau in dulap ?
-In dulap ca sigur nu se uita
Bun zis si facut , intra respectivul in dulap , nevasta deschide usa , sotul nervos zice :
-Tu ! , aici miroase a sex ! , sigur nu a fost nimeni aici ?
-Nu draga , eu mainainte m'am trezit ..
-Sigur?!
-Da
-Nu cred , mie imi spui adevarul ca de nu si divortez
-Ma cauta si tu pe unde vrei urme de "sex"
Bun zis si facut , sotul incepe in a cauta prin baie .. se uita bine .. :
-Aici Nu'i !
Se duce in camera se uita bine sub pat :
-Aici Nu'i !
Se duce la dulap , deschide usa , il vede pe respectivul amant dezbracat intinzandu`i 100 de euro.... :
-Nici aici nu'i !

Mersi Jarod >>> :))

ca tot e vara...

Vara se practica sporturi din astea "icstrim" ca si construitul castelelor din nisip.. deci ce parere aveti?

cica Banc =))

Maria spala linistita rufe pe malul raului ...
Deodata o stanca se desprinde din munte , cade peste maria si o striveste.
Ion priveste in scarba scena si spune:
"alta masina de spalat distrusa de calcar ..."

Din categoria : 'Filme La moda'.. va prezentam : TRANSFORMERS!

De secole doua rase de roboti – Autoboti si Decepticoni – se lupta avand drept miza a razboiului soarta Universului. Atunci cand campul de bataie ajunge sa fie Pamantul, elementul surpriza care poate decide soarta razboiului se afla in mana lui Sam Witwicky (Shia LaBoeuf).


Un tanar obisnuit, Sam are grijile celor de varsta lui, adica scoala, prieteni, masini si fete. Fara sa stie ca el este cel ce poate decide soarta rasei umane, Sam si colega lui pe care ar vrea sa o transforme in iubita lui, Mikaela, se trezesc in mijlocul confruntarii dintre roboti. Soarta lumii intregi atarna de un fir de ata si astfel Sam afla intelesul dictonului familiei Witwicky: 'victoria cere sacrificii'.

DreamWorks Pictures si Paramount Pictures prezinta in asociere cu Hasbro un film regizat de Michael Bay avand in rolurile principale pe Shia LaBoeuf, Tyrese Gibson, Josh Duhamel, Megan Fox si cu participarea lui John Turturo si a lui John Voight.

Filmul se pare ca va fi unul din block-buster`ele verii acestea. Grabiti-va si cumparati un bilet la cinema. MERITA!

Mai multe: LINK>>>

Chivu+Adelina= LOVE =))

Cristi Chivu (26 ani) se iubeste cu Adelina Elisei (25 de ani), prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 3. Relatia a debutat cu doar cateva zile in urma, iar luni s-a petrecut prima noapte de iubire dintre cei doi. ohooo.. tare tipu :))

Bill Gates detronat

Mexicanul Carlos Slim Helu a devenit cel mai bogat om din lume, cu o avere estimata la 67,8 miliarde de dolari, surclasandu-l astfel pe liderul anterior al clasamentului, Bill Gates, a carui avere se ridica la 59,2 miliarde de dolari.

Mexicanul se pare ca e detinatorul celui mai mare operator sud-american de telefonie mobila, America Movil.

Mai multe detalii pe : LINK>>>

Chivu la Real Madrid?

Real Madrid a devenit favorita in lupta cu FC Barcelona si Inter Milan pentru Chivu, dupa ce gruparea madrilena a inaintat, ieri, o oferta de 18 milioane de euro pentru roman, cu un salariu de 5 milioane de euro pe sezon.

Wow.. asta da oferta. pe zi ce trece transferul lui Chivu devine tot mai tergiversat si se pare ca romanul nostru starneste foarte multe interese. Bravo lui. :D

Se pare ca odata cu clubul chivu schimba si prietena. O sa sap mai adanc sa vad despre ce e vorba. :P

Garfield :)) .. azi.. :P

03 July, 2007

O reclamă fierbinte la filmele europene sparge topul accesărilor pe YouTube

J-Lo isi schimba numele

Diva se transforma. Jennifer Lopez vrea sa renunte la numele de scena J-Lo, pentru a scapa de reputatia de diva capricioasa si pentru a-si imbunatati imaginea.

Nu cred ca treaba asta o sa o ajute prea mult in ai imbunatatii imaginea dar o sa vedem. :D

02 July, 2007

Alina Plugaru a facut striptease la Kanal D

Alina Plugaru a facut striptease in prima editie a emisiunii 'Bara la bara' de la Kanal D, care a fost difuzata vineri. Actrita de filme porno, care a facut parte din juriu, a prestat la sfarsitul concursului un dans de toata frumusetea la bara, sub privirile publicului si ale prezentatorului Cornel Pasat.

Ce sa mai zici ... ?:D

Preluat de pe : Libertatea Online

Ferrari revine in forta

Dupa marele premiu de la Magny Cours se pare ca Ferrari intra din nou in lupta pentru titllu in F1.

Se pare ca pana acum monoposturile conduse de catre Felipe Massa si Kimi Raikkonen au avut pana in prezent ceva probleme la aerodinamica, dar potrivit declaratiilor Team`lui Ferrari aceste probleme au fost inlaturate.
Dovada o face faptul ca ieri la Magny Cours la Marele Premiu al Frantei cei doi piloti ai echipei "calutului cabrat", au ocupat primele doua locuri pe podium.

Eu personal sunt mare fan Ferrari si tot ce tine debaietii in rosu, in trecut Shumi si acu Kimi. :p

Mai multe detalii ---> LINK

"Liberty Parade" se reintoarce ... so PARTY PEOPLE!

"Liberty Parade", cel mai important eveniment dance din tara, se reintoarce pe plaja dintre statiunile Venus si Saturn la finele acestei luni,mai exact incepand cu 28 iulie, pentru cea de a opta editie a evenimentului.

Deci cine nu`i acolo pe 28 luna asta, nu stie ce pierde :D go..go..go.. Liberty Parade. Imnul Liberty Parade ca si ani trecuti a fost realizat de catre Activ si Dj Optik (Music is Driving me Crazy)

S-a reluat traficul pe Transfagarasan

Din acest weekend s-a reluat traficul pe Transfagarasan. Restrictia de circulatie valabila pentru sectorul de drum cuprins intre localitatea argesana Bascov si intersectia dintre DN 7C si DN 1, in judetul Sibiu, se ridica pana la 1 noiembrie.

Deci la munte lume, ca la mare e prea scump. :D

Update critic pentru procesoarele Intel Core

Microsoft recomandă utilizatorilor Windows să descarce şi să instaleze update-ul. Pentru cei ce nu folosesc Windows încă nu a apărut un update.

Sursa : Agora Media

i can get no sleep...

veriga slaba din lantul slabiciunilor de duminica asta la mine, se pare ca este lipsa somnului... hmm sa fie din cauza caldurii??.. nu prea cred.. e numai faptu ca am jucat CS toata noaptea ca nebunu`.. =))


kids don`t do this at home !!!

01 July, 2007

Garfield :))


Hehehe.. :P This cat just makes me smile from time to time. :D

back online...

A trecut si examenu(9)... am sosit si acasaa si dupa o pauza de 2 zile am revenit la bloguletzu meu :D
ce bine e acasa, sincer vara petrecuta alaturi de prieteni e cu adevarat o traita :P cate planuri am hhhh.. dar despre alea alta data. Momentan i`m here 2 stay.