19 April, 2008

Fa un Ban Usor.

Fa un ban usor
Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente:

1. Mai intai click: pe urmatorul LINK http://bux.to apoi te duci

2. Urmatorul pas e sa te inscrii, completand toate casutele care apar acolo. La referrer scrii snap_v13 (daca nu e deja scris).
3. Apesi pe Surf Ads si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.01$.De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi.
4.exemplu:
» Tu dai click 10 ads /zi = $0.10
» 170 referrals dau click 10 ads/zi = $17.00
» Cistigul tau pe zi = $17.10
» Cistigul tau pe saptamina = $119.70
» Cistigul tau pe luna = $510.00
5.Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe 'Payments' si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Daca nu ai incredere ca o sa primesti banii la timp poti sa intri pe forumul site-ului si sa vezi ca acolo toti zic ca nu e nici o problema cu retragerea banilor.
6.Important este sa fi constant,sa intri in fiecare zi pe site si sa deschizi site-urile din 'surf ads'.... Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta. E drept, nu e mult, dar avand in vedere ca tot ce fac e sa intru pe link-urile date de ei timp de 30 de secunde eu zic ca merita,e un venit frumusel si constant.