31 January, 2009

Need For Speed - 3 Jocuri noi anul acesta : Shift, Nitro si World Online

Need For Speed cel mai de succes nume din istoria jocurilor racing. Cel putin, asta e parea mea, dar de o vreme incoace se pare ca seria se afla intr`un declin. Cei de la EA Games vin in 2009 cu 3 nume noi ca sa salveze brandul:  


Need For Speed : Shift 
va fi un simulator, zic ei, ce simulează nu doar comportamentul mașinii dar și al șoferului. Jocul va fi creat special pentru core gameri și va fi lansat pe PC, Xbox 360 și PlayStation 3. Shift va avea o cameră din interiorul mașinii ”de la volan” și din descrierile date seamna foarte mult cu GRiD. :X (buna ideea)

Need For Speed: Nitro (working title)
Pentru comunitatea în crestere a posesorilor de console Wii si DS de la Nintendo, EA Games a pregati Need for Speed: Nitro. Acesta se vrea a fi un joc cu masini în stil arcade, simplificat şi cu multe efecte vizuale care sa ia ochii.
Need For Speed: World Online
Jocul se doreste a fi evident un MMONFS, însă cea mai interesanta parte vine de la mentiunea „Play 4 Free”. Sa înteleg oare ca jucatorii se vor putea conecta fără a plăti vreun abonament lunar? Din spusele producatorului, ei vor avea la dispoziţie un numar mare de maşini licentiate pe care le vor putea personaliza şi cu care se vor lua la intrecere cu jucatori din intreaga lume. Din pacate pentru noi, europenii, primii care vor avea parte de el vor fi cei din Asia.
                preluat de pe: Go4it

Datele de lansare ale celor trei titluri nu au fost anunţate încă.

30 January, 2009

Sia - The Girl You Lost To Cocaine (Sander Van Doorn Remix)

piesa de mare caliatte :P pt iubitorii genului bineinteles

Politehnica arza`te focu`

Slogan promo pro politehnica :


Ai note prea bune? Ti se pare scoala prea usoara? Au inceput sa te laude profii? .. Vrei sa te simti din nou prost? sa fi stresat, sa ai de-a face cu oameni rai si aroganti? Vino la Politehnica. Iti rezervam un loc la noi in celula.