30 July, 2007

O zi ideala din viata mea?

Ma trezesc pe la 11 foarte perplexat de faptul ca desi noaptea trecuta m`am facut manga cu whiskey si energizante nu am nici pe dracu`. NO mahmureala hmm.. foarte ciudat poate am mancat ceva .. ma arunc in fata ogliznii, dai cu apa cu sapun ma privesc atent in olinda.. : sharp looking guy :P nu apuc bine sa reflectez asupra pectoralior aparuti peste noapte, caci aud soneria. Cin sa fie cin sa fie? my girl :P.. s`a gandit sa`mi faca o surpriza si treaca pe la mine ca sa`mi gateasca micul-dejun (spune ea ca a fost putin cam neatenta cu mine in ultima vreme) .. hmmm ochiuri cu sunca. Imi savurez micul dejun si ma hotarasc ca azi imi bag p*** in ea faculta(se intampla des si`n viata reala :p) si`mi fac program propriu. Reusesc cu greu sa`mi parasesc apartamentul si ajung in scara blocului. Prin posta nu gasesc nimic facturi nimic reclame.. doar un plic de la firma Razor in care sunt felicitat pentru castigarea unui sistem gamming professionals.
Pasind agale spre parcare observ cu stupoatre ca apartamentul manelistului de alaturi numai cat a luat foc. Nu`mi bat capu sa`mi amintesc numarul de la pompieri .. urc in M3`ul proaspat sosit din 'jermania' si ma hotaresc sa dau o tura pe bul`vard. Trafic ca`n varful muntelui, fara injuraturi in stanga si`n dreapta sau mers bara la bara. Asta da viata de oras. Ma opresc la cafeneaua din colt ma asez pe terasa iau ziarul de azi a aprind o tzigara chelnerul imi aduce ca de obicei un espreso. Presa ma informeaza ca dupa un sir de"n" victorii steaua a castigat Champions League.. acu imi aduc aminte de ce ma imbatase seara trecuta. La masa mea se opreste profu de mecanica care fara sa ma intrebe de ce lipsisem cu vreo 2 ore mai devreme la laboratorul lui, ma anunta ca rezultatele la examenele de semestrul trecut au fost eronate si fericitul de mine nu s`ia picat examenul, ba mai mult iau bursa.
Dupamiaza mi`o petrec cu linistit in parc cu skate`ul pe half-pipe`ul proaspat construit de primarie. Nu cad deloc ba chiar imi ies niste trick`uri a`la Tony Hawks .. Seara ma suna prietena sa ma anute sa nu care cumva sa dea dracu` sa nu fiu gata imbracat si gata de plecare la ora 9.. mergem la o petrecere. Clar conduce ea.. getin` wasted again.

Si acu sa ma trezesc la realitate cum zice si Trublu : "gata cu aberatiile" :P

2 comments:

Anonymous said...

Fain, chiar imi place!Bravo..
Dar sa te tii totusi de faculltate, pe mine pana la urma m-a ajutat si asta.
Bine, nu mecanica!

sNap said...

bine .. cate un curs asa saptamanal mai sar si eu.. ca in rest sunt un tanar foarte harnic :P