25 September, 2007

Locuri de camin... vise si sperante

Nu cred ca undeva in alta parte a lumii exista atatea probleme cu cazarea studentilor ca la noi in tara. Vezi la televizor stiri care ti se pare abeante de dreptul dar cand devii student incepi sa crezi.. asta e partea trista.
Anul acesta sunt anul doi deja si din fericire am asigurat loc in camin.. nu cu putine eforturi... a da .. si NU... fara spaga .. nu primesc nu dau! :))

Dar sunt atatea alte cazuri in care elevi cu note mari integralisti nu primesc loc ... de ce? nu sunt locuri.. sau anumite camine sunt inca in renovare. Fuck off i say. E deja Octombrie pentru Dumnezeu si voi inca lucrati la camine?

Un exemplu concret il constituie sora mea. A intrat la o universitate de stat renumita unde "toti bobocii primesc camin". Da, sigur, si marmota invelea... stiti voi. Pentru fetele de anul I se pare ca Universitatea nu a alocat anul acesta decat 40 de locuri in caminele care ii sunt ei mai aproape de scoala. Se pare ca va fi nevoita sa se cazeze undeva in partea celalata a orasului si sa faca naveta zilnic.. asta da viatza de student ... nu sunteti de accord?

No comments: