04 December, 2007

Tiesto - 1 decembrie - Sala polivalenta

Dupa cum va spuneam ieri acest articol este dedicat concertului lui Tiesto de pe 1.. :D .. de ce`l scriu asa de tarziu? pentru ca abia acum mi`am revenit dupa .... oboseala.

Concertul in sine a inclus si un warm`up facut de Jes. Muzica bun dom`le.. asta a duarat cam o ora... apoi pe la ora 12 noaptea all hell broke loose. FANTASTIC ... INCREDIBIL... SENZATIONAL.. si astea numai cateva din cuvintele de lauda care le citeam pe buzele celor cateva mii de fani din jurul meu.

Pe buna dreptate chiar cred ca Tiesto are unul din cele mai tari show`uri din lume in domeniul muzicii electronice. Acest incredibil spectacol a fost sustinut, de cand Tiesto si`a lansat albumul : Elements of Life, in majoritatea capitalelor Europei si ale lumii. Nu prea pot sa pun in cuvinte ce am simtit timp de 5 ore alaturi de dj`ul olandez mai ales ca sunt si mare fan al muzicii house in general si al lui Tiesto in particular.

O sa las imaginile, filmuletzele facute de Leon&Dany, 2 prieteni de`ai mei, sa spuna totul.

Deschiderea



Partea cea mai tare zic eu din spectacol
Nu se vede bine de un idiot dar Tiesto flutura Tricolorul :p La Multi Ani Romania!

-


FIRE Show


Falling Under

1 comment:

Anonymous said...

Super tare concertul, recunosc. Echipa tehnica si-a facut temele iar efectele au iesit top notch. De Tiesto nu mai zic... Ma simt datoare cu o corectare... ultima melodie se numeste "Falling" (First State feat Anita Kelsey).