22 June, 2009

Fetele si jocurile PC ..? ..

Tot mai des, intalnesc in jocuri diferite multiplayer-online ... fete. In mod normal m`as mira cunoscand reactia majoritatii "lor" la acest subiect. Si totusi nu.. nu ma mira de loc, poate pentru ca sunt norocosul detinator al unei prietene devoratoare de jocuri.

Da.. prietena mea se joaca pe calculator in draci. Nu joaca tetris, zuma, si alte chestii pe care eu mic gamer de ... multi ani, nu le pot numi jocuri. Joaca hardcore in adevaratul sens al cuvantului.

Care dintre voi se mai poate lauda ca atunci cand isi suna iubita sa vada ce mai face, aceasta iti raspunde grabita ca nu are timp acuma ca e in misiune si nu poate vorbi "ca`i mor trupele"? =))
Eu da. ;)

De fiecare data cand ii zic ca am gasit ceva joc nou online sau ceva strategie bestiala imi sare la gat, si nu, nu ca sa ma sarute, ci pentru a ma strangula ca nu vreau sa il dau :)) joca de la SIMS 3 la WarCraft 3, WoW, BattleForge..etc si asta e doar inceputul caci numai cat a prins gustul jocurilor PC.

Care era scopul acestui post? - > Sa ma dau mare :)) prietena mea ma/va bate la o groaza de jocuri. I`m proud cuz she`s special and out there. Plus ca e tare sa poti vorbi cu o fata chestii de genu`: Ce HP are unitatea X la nivelul Y ?.. (you get my point)

P.S. pt curiosi si necunoscatori: NU, nu are 100 de kile si nu se alinta singura Fulguletz`.

3 comments:

Dreamweaver said...

Ti-ar putea da lectii la Aoe2 :P

Anonymous said...

:))) dar si reiese ca te bate mar la ceva jocuri ....NFS si FIFA ?

sNap said...

@ dreamweaver - nu cred ca te bate pe tine insa ;))

@ Anonymous - NFS NEVER!!! .. si fifa nu jucam nici unul :P